keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Välineurheilua

Enpä olisi puolitoistavuotta sitten maantiepyörää ostaessani että TRI pyörän ostaisin aivan näin pian. Kesän ajan olin katsellut eri vaihtoehtoja ja käynyt Bikefittingissä. Nyt kun kävin sitten ihan liikkeessä katsomassa Felt B16 pyörää niin sieltä se sitten tarttui mukaan. Felttiin päädyin hyvän hintalaatu suhteen vuoksi. Sopii hyvin perheellisen budjettiin!

Alun perin olin ajatellut ostaa pyörän syksyllä jostain saksan nettikaupasta, mutta sain aikahyvän tarjouksen kotimaisesta liikeestä. Mielelläni pyörän kotimaisesta liikeestä ostankin helpompien takuiden yms vuoksi, sekä onhan se hyvä että suomalaisetkin liikkeet pysyvät pystyssä =)

Kovasti tekisi mieli tällä lähteä Joroisille. Tämä ilta on aikaa pohtia sitten lähtee auto kohti Itä-Suomea. Säädöt voisin laittaa Bikefittauksen perusteella, joilla varmaankin 90 km pystyisi polkea. Aika paljon siihen kuitenkin liittyisi riskiä, jos säädöt ei olekaan parhaat mahdolliset, tai jos hallintalaitteet ei ola ns. hallussa täysin.


5 kommenttia:

 1. Noissa Felteissä on kyllä hinta ja laatu kohdillaan. Useempi kaveri ajelee just sen takia Felteillä. Onnittelut siis uudesta "perheenjäsenestä"!

  VastaaPoista
 2. Kiitti. Innolla odotan päästä uuden pyörän kanssa kunnon lenkille =)
  Päätös tehty vihdoin ja Joroisille lähden vielä vanhalla maantiepyörällä.

  VastaaPoista
 3. Hieno pyörä, minkä kokoiseen päädyit?

  VastaaPoista
 4. Päädyin 52 kokoon. 54 koosta olisin myös saanut säädettyä ok asennon. Aika näyttää oliko valinta oikea.

  VastaaPoista
 5. Ok. Luulisin että on hyvä. Mulla 54 ja aika samankokoisia taidetaan olla. Kyllähän tuota ajoasentoa tulee vieläkin viilattua vaikka on tuolla koko kevään ajellut.

  VastaaPoista