maanantai 23. heinäkuuta 2012

Palauttava viikko ja loppukauden mietiskelyä

Viime viikolla harjoittelun sijasta tuli keskityttyä perheen kanssa touhuamiseen. Olen vielä lomalla ja on ollut mukava viettää kunnolla aikaa vaimon ja lasten kanssa.

Tuli viikolla kuitenkin muutama palauttava harjoitus tehtyä.
Keskiviikkona kävin juoksemassa puolitoistatuntia rattaiden kanssa erittäin rauhallisella vauhdilla ja vielä tuntui reidet aika väsyneiltä.Perjantaina tein lyhyemmän juoksulenkin. Sitten sunnuntaina kävin ensimmäistä kertaa Feltin kanssa lenkillä. Oikein mukavastihan tuo liikkuu, mutta tankoa täytyy vielä jonkin verran säätää jotta saisin paremman asennon. Olkapäät myös hyytyivät yllättävän nopeasti kun noin puolen tunnin ajamisen jälkeen jo olkapäät oli aivan puutuneet. Toivottavasti olkapäät tottuu asentoon nopeasti. Sunnuntain pyörälenkillä meinasi taas käydä köpelösti kun rengas puhkesi jälleen kerran (kolme peräkkäistä pyörälenkkiä ja kolme rengasrikkoa) ja olin unohtanut pikkupumpun kotiin. Siinä sitten mietin että reilut 15 km takaisin autolle niin taitaa tulla aika pitkä reissu... mutta onneksi tuolla Sipoon suunnalla on kohtuullisen paljon pyöräilijöitä ja sainkin pumpun lainaan reilun 10 minuutin kävelyn jälkeen.

Viikolla tuli myös mietittyä loppukauden ohjelmaa. Espoon rantapuolikkaalle on vielä 8 viikkoa aikaa ja siitä 3 viikkoa eteenpäin Vantaan maraton. Elokuussa harjoittelu tuleekin olemaan tämän vuoksi juoksupainotteista. Kuitenkin pyörää täytyy ulkoiluttaa mahdollisimman paljon. Nyt kun tuli Felt hommattua niin onhan sitä päästävä kokeilemaan tositoimissa. Viikon päästä tiistaina tuleekin sopivasti seuran 20 km tempo. Mutta olen miettinyt myös jos osallistuisi Nastolan täydenmatkan yhteydessä järjestettävään perusmatkan kilpailuun. Myös mietinnössä on osallistua Vanajavesiuintiin ja 5 km matkalle, kiinnostaisi käydä kokeilemassa kuinka uintikunto kestää pitempää matkaa.

Näillä eväillä tämä syksy meneekin aika kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti