sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kisa-asu

Tämän vuoden Finntriathloniin olen hankkinut kaksiosaisen kisa-asun. Sopivan asun löytäminen nettikaupasta ei onnistunut ihan heti ensimmäisellä yrittämällä vaan ensiksi tuli ostettua hieman liian isot 2XU:n housut, mutta yläosa oli ihan sopiva. No toisella kerralla onnisti ihan hyvin, tällä kertaa Orca:n housut. Orcan housuissa on muuten hieman paksumpi säämiskä ja hieman huolettomammin ommelti säämiskän reunaosa, saumat eivät kuitenkaan ole testiharjoituksissa hiertäneet. 2XU:n housuissa säämiskä on aika ohut mutta ompeleet tehty todella laadukkaan oloisesti.
Kisa-asua ostaessa on tullut oheistuotteina hommattua compressio säärystimet ja -reisiosat, pyöräkypärä, uimalasit sekä todella räikeen väriset irtohihat.

Vielä en ole lopullisesti päättänyt laitanko compressio säärystimet päälle vai en. Todennäköisesti laitan kun ei niistä taida haittaakaan olla. Jouksuun joudun laittamaan sukat jalkaan kun testi lenkillä ilman sukkia jalkaholvien alle muodostui rakkulat. Myöskin jouksuun laitan jonkin päähineen, jota ei ole kuvassa. Jos paistaa aurinko niin lippis tai jos ei niin sitten buffi.

Näillä asuilla mennään toivottavasti lujaa ensiviikon lauantaina =)
Jos tämän näköisissä vaatteissa joku kilpailija meinaa juoksun missään vaiheessa kävellä, pyydän käyttämään erittäin karkeaa solvausta kirittämiseen ;) Pyrin siihen ettei tänävuonna tarvitsisi kävelyvauhtia lönkötellä lopussa.
Niin ja toivottavasti kenelläkään muulla ei ole juuri samanlaista asustetta =)
Kisa-asu

muita kevään hankintoja


3 kommenttia:

  1. Eli tuota asua lähden sitten jahtaamaan juoksussa. ;)

    VastaaPoista
  2. Haha =) Mie yritän ensiksi pysyä pyöräosuuden sun edellä... juoksun suhteen tulee takuulla kiire jos meinaan edellä olla! Ihan hyvä vauhti sulla pyörä ja jouksu osuuksilla Kiskossa.

    VastaaPoista
  3. Valitettavasti se ei riitä kun triathlonissa on kolme lajia. Onneksi Kiskosta Joroisille tulee ainoastaan 400m lisää uintia, mutta sitten 50km lisää fillarointia ja reilut 10km juoksua. Tuo puolimatka sopinee mulle hieman paremmin kun perusmatka. :)

    VastaaPoista