torstai 22. maaliskuuta 2012

Yskän ehdoilla mennään

Viikonlopun jälkeen yleisolotila on ollut hyvä ja mieli on tehnyt treenata, mutta edelleen ajoittaan yskittää ja limaa tulee jostain oikein syvältä keuhkojen uumenista. Tiistaina ja tänään aamulla juoksin lyhyet ns. kokeilu lenkit että pystyyko alkaa jo reenaamaan. Kevyttä juoksua mennessä ei keuhkoissa juurikaan tunnut ja fiilis oli ihan ok. Hieman kovempaa kun yrittää juosta niin jalat tuntuu hyvin nopeasti erittäin raskailta. Lenkkien jälkeen tuleekin sitten yskän kohtauksia jotka tuntuvat aika epämielyttäviltä.

Tämä tarkoittaa sitä ettei vielä pysty yhtään kovempaa yrittää mennä. Kevyitä ja hidasvauhtisia harjoituksia alan nyt tekemään ja jos viikonloppuna ottaisi pitemmän juoksulenkin hyvin rauhallisella vauhdilla.
Yskän pitkittyminen siirtää myös ensiviikolle varattua Pajulahden tri testiä.

Tämmöiset taudit harmittaa tosi paljon kun muuten olo on tosi hyvä, muttei kuitenkaan pysty kunnolla treenaa. No maltilla mennään ja en halua yhtään pidentää tautia, joten hyvin varovasti harjoittelen. Harjoittelussa on tullut nyt vaan aivan liikaa taukoja koko talven aikana että saa nähdä kuinka peruskestävyys kesällä kestää.

Kesän kisoihin on vielä paljon aikaa joten sen suhteen ei tarvitse vielä hätäillä. Mutta HCR onkin jo reilun kuuden viikon kuluttua ja sitä ennen pitäisi saada juoksua treenattua aika paljon.

Seuraava kuukausi menee harjoittelussa juoksupainotteisesti ja kunhan maantielle alkaa päästä pyörällä niin sitten pyöräkilometreja mahdollisimman paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti