sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tautia pukkaa... taas.

Olin jo jonkin aikaa ehtinyt olla terveenä ja treenatakin kohtuullisesti. Tällä viikolla oli tarkoitus tehdä määrää, mutta toisin sitten kävi. Perjantai päivällä alkoi hieman keuhkoputkeen jomottaa ja muutamia kertoja yskittää. Illalla sitten jo hieman enemmän kuivaa yskää ja ikävää oloa rintakehässä. Muuten yleisolotila oli vielä hyvä.

No nukkumaan mennessä sitten alkoi ikävämmin pakottamaan keuhkoputkeen joten nukkuminen jäi sinä yönä aika vähäiselle. Lauantaina sitten iltapäivällä oli hieman kohonnut lämpötila 37.2 ja lihassärkyä. Tänään jonkin verran tulee sellaisia rajuja yskäkohtauksia ja yleistä väsymystä. Muuten olo ihan ok.

Itsediagnoosi nettiselailujen perusteella on, että olisi tullut äkillinen keuhkoputkentulehdus. Jos se pitää paikkaansa niin johtuisi virustartunnasta ja antibiootit ei auta. Menee ohi parissa kolmessa viikossa. Menee taas aika ikävästi suunnitelmat sekaisin.
No ehkä huomenna käyn joka tapauksessa työpaikkalääkärillä ja pyydän jos ottaisivat verikokeet varmuuden vuoksi.

2 kommenttia:

  1. No jopas nyt on huonoa tuuria! Maltilla vaan, kesään on vielä aikaa!

    VastaaPoista
  2. No ehkä tämä menee nopesti ohi, tänään ainakin yleisolotila kohtuu hyvä. En ehtinyt päivän aikaan lääkäriin asti (hitsin työkiireet). Yksintä on ajoittain aika kovaa mut nyt irtoaa jo limaakin jostain aika syvältä.

    Joo maltilla on mentävä, ei parane treenailla kipeänä.

    VastaaPoista