torstai 10. helmikuuta 2011

Hankintoja

Alkuviikosta tuli sitten taas törsäiltyä.

Triathlonia ja kesän avovesiuinti harjoittelua varten oli hankittavien listalla vielä märkäpuku. Nyt talvella märkäpuvuista on hieman alennusta, joten päätin käydä kokeilemassa niitä scorpionstoressa.
Loppujenlopuksi päädyin perus märkäpukuun Xterra Vortex 3:en. Eiköhän tuolla puvulla pärjää hyvin näin aloittelijana. Hetken kyllä piti pohtia ostaisiko samalla astetta paremman puvun, mutta pakko yrittää pitää jollain tavalla rahan kulutus aisoissa.

Siinä samalla pukua sovittaessa ja mukavan myyjän kanssa jutellessa tarttui liikkeestä mukaan pyöräilykengät, pyöräilyhousut- ja paita, sekä kisa-asu, hyvillä alennuksilla. Näin sitä taas saatiin helposti motivaatiota työntekoon! Olen omaltani osalta viimeaikoina kantanut korteni kekoon Suomen talouden paranemiseen, ei paljo rahat tilillä homehdu =) Myöskin harjoitteluun nämä hankinnat tuo mukavasti motivaatiota, eihän näitä turhaan ostele vaan ahkeraan käyttöön.

Nyt on siis pääosin hankinnat suoritettu kesän triathlonia varten. Jotenkin pitäisi vielä jaksaa odotella kesää, että pääsee testaamaan uusia maantiepyörää ja märkäpukua. Odottavan aika on pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti