sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Olkavarsi pienentynyt selvästi

Huomenna tulee neljä viikkoa täyteen leikkauksesta ja käyn taas fysioterapeutilla uusia ohjeita hakemassa. Saan vihdoinkin tämän kantositeen pois! Juhuu! Neljän viikon aikaan on ehtinyt aika kypsäksi tulla tähän siteeseen. Varsinkin nukkuminen tämä päällä on todella ikävää.

Neljässä viikossa vasemman olkapään ja olkavarren lihakset ovat surkastuneet. Hämmästyttävää kuinka nopeasti lihasmassa katoaa kun lihasta ei käytä. Ei ne vaan niin helposti takasin tule! Näin pitkässä käden levossa ei pidä enää paikkaansa vanha sanonta josta pidän "levossa ne lihakset kasvaa" =) Sinänsä sanonta on totta mut välillä lihaksia täytyy myös rasittaa. No nyt varmaankin alkaa sitten käden jumppaaminen, mutta siitä huomenna lisää.

Sairaslomalla ollessa on myös ehtinyt miettiä paljon ensikautta ja tulevaisuutta. Vaikka niitä on vielä epävarmaa miettiä, uskon voimakkaasti, että ensikaudella jo jonkin laisessa kunnossa olen. No jos ei muuta niin juoksua ja pyörää voi ainakin vääntää minkä jaksaa.

Olkapää ei ole enää pahemmin särkyillyt viimeaikoina. Ainoat kivut tukee oikeastaan silloin kun vahinnossa jännittää olan lihaksia tai refleksin omaisesti liikuttaa kättä nopeasti.

Laitan tuohon alle vielä hupina kuvat molemmista olkavarsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti