perjantai 4. maaliskuuta 2011

Parin päivän lepo saa ihmeitä aikaan

Pidin maanantain ja tiistain täysin lepoa ja lihashuoltoa.
Keskiviikkona päätin uskaltautua suksille ja kokeilee miltä jalat tuntuvat ja oli todella positiivinen yllätys. Kahdessa päivässä oli jalat palautunut oikein hyvin ja hiihto tuntui kohtuullisen hyvältä. Otinkin pari reippaampaa vetoa ihan kokeilumielessä kuinka lihaksisto ottaa vastaan hieman nopeampaa hiihtoa. Ei vauhtia tarvinnut paljoakaan laittaa lisää kun verenmaku tulee suuhun. Kaukana on vielä ne tunteet että saisi oikein kunnolla iskettää. No tyytyväinen tähänkin vauhtiin olen kun peilaa viime tai varsinkin toissa talven hiihtovauhteihin =)

Eilen oli sitten seuran uintivuorolla oikein hyvä Kristan vetämä treeni. Uinnista jäi itselle positiivinen ja vahva fiilis. En osaa sanoa liikuinko miten lujaa vai hiljaa mutta ainakin tunne oli hyvä =) Minulla on uinnissa ongelmana jalkojen käyttö tai oikeastaa käyttämättömyys. Meinaan unohtaa välillä ne melkein kokonaan. Eilen vedoissa Krista muistutti jalkojen käytöstä ja pyrinkin painottamaan voimakkaasti potkuja.

Näistä hyvistä tunnelmista onkin mukava valmistautua sunnuntain Prikan hiihtoon. Tänään ihan kevyt juoksu ja huomenna hiihtoa verrytellen vajaa tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti