maanantai 14. maaliskuuta 2011

Yövalvontaa ja yleistä väsymystä

Tämä viikko meni harjoituksellisesti todella kevyesti. Määrä tuli vähiten sitten vuoden vaihteen, yhteensä 5 tuntia. 2 juoksua, 1 uinti, 1 spinning. No nyt pitäisi olla taas sit voimaa täynnä lähteä määrää nostaa =)

Alkuviikko meni sunnuntain hiihdosta toipuessa, olin tälläkertaa päättänyt palauttaa kunnolla, etten vedä itseä taas ihan jumiin. No sitten tiistaina perheen pienimmällä nousi kuume ja seuraava yö menikin hyvin lyhyillä yöunilla. Onneksi kuumeilu loppui yhteen päivään, mutta sen jälkeen onkin hänellä ollut flunssa päällä. Lapsi kun hengittää normaalisti nenän kautta, niin yöllä tuntuu heräävän vähän väliä kun happi ei kierräkään nenän kautta normaalisti.

Viikon yöt ovat olleet siis vähäuniset ja sen on huomannut päivisin. Ei tunnut virtaa riittävän mihinkään ja keskittyminenkin on hyvin hankalaa. Päivisin töissä toimistolla joutuu todella paljon skarppaamaan että mitään saa aikaiseksi. Sitten onkin työpäivän jälkeen jo ihan rikki ja harjoituksiin lähteminen tuntuu todella vaikealta. Lisäksi harjoituksetkin menee vähän ns puolivaloilla, joten laatu kärsii.

Nostan kyllä hattua teille kaikille äideille, jotka olette valvoneet lukemattomat yöt ja päivisin vilkkaan lapsen kanssa touhuilette, sekä kaiken lisäksi pidätte kodin järjestyksessä! Olette huikeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti