keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Flunssa podettu ja seuran tri perusteet ilta?

Edellisestä kirjoituksesta onkin jo vierähtänyt pari viikkoa.
Silloin perheen pienin oli kipeänä ja niinhän siinä sitten kävi, että itsekin flunssaa podin viikon verran. Kuumetta ei nostanut, mutta muuten todella kurja olo. Jo aikoja sitten olen päättänyt, että en harjoittele kipeänä ja sairastelun jälkeen pidän riittävän levon. Ei siinä voi kuin hävitä jos hätäilee turhaan.

Viimeviikolla olo alkoi jo normalisoitumaan ja viikonloppuna oli reissu Tahkolla perheen ja muutaman ystävän kera. Ei ihan perinteinen Tahko reissu :) vaan tulihan siellä vähän urheiltuakin. 2 hiihtolenkkiä ja 2 juoksulenkkiä, toinen juoksulenkki jopa 18,5 km.

Tämä viikko on vielä kovin huono harjoituksellisesti tulevan viikonlopun äijä mökkireissun vuoksi, mutta ensiviikolla sitten on ruvettava takomaan kunnon tuntimääriä. Katselin äsken kalenteria ja huomasin että, eihän tässä ole Tukholman maratonille kuin 6 täyttä treeni viikkoa kun ennen maratonia pitää keventää vähintään viikkoa aikaisemmin.

Eilen oli seuran järjestämä TRI-perusteet ilta, jossa käytiin läpi triathlon harjoittelua ja kokemuksia. Pari seuran jäsentä kertoi omia kokemuksia triathlon harjoittelun alkutaipaleesta. Oikein mukava parituntinen ja oli kiva huomata kuinka paljon itseni lisäksi oli uusia jäseniä sekä ensimmäiselle triathlon matkalle harjoittelevia =)

Päällimmäisenä itselle jäi mieleen, että uintia ryhmässä on syytä harjoitella ennen Joroisen puolimatkaa. Ei sitä ruuhkassa uintia oikein osaa edes kuvitella, miltä se tuntuu tai miten se sujuu.
Olisikohan tämän videon tyyppisestä harjoituksesta apua startin simulointiin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti