maanantai 11. huhtikuuta 2011

Viikko 14 vierähti

Viimeviikolla sai taas hieman määrää muutaman puolitehoilla menneen viikon jälkeen. Harjoittelua tuli yhteensä 3 juoksua, 2 uintia, 1 kuntopiiri, 1 spinning, yhteensä 7,5 tuntia.

Ihan suunnitelmien mukaan viikko ei mennyt. Alun perin oli tarkoitus viikonloppuna juosta kunnon pitkä lenkki  (n. 30 km), mutta suunnitelmaan tuli muutos kun keskiviikkona lähdin ystävän kanssa 18 km lenkille niin saimme huomata, ettei minulle Espoon seudut ole vielä kovinkaan tutut. No lenkille tuli pituutta noin 25 km ja vauhti oli lopun 500m kävelyä lukuun ottamatta maratonvauhtia (eli noin 5,20min/km).

Tämä lenkki olikin sitten sen verran rasittava, että torstain uinti meni todella nihkeästi ja perjantaina pidin sitten kunnon levon. Viikonloppuna jo vähän paremmin meni spinning ja uinti, mutta jouksu tuntui edelleen raskaalta.

Tällä viikolla tarkoitus treenata mahdollisimman paljon, koska ensi viikolla tulee taas kevyempi viikko perheloma matkan vuoksi.
Ajatuksissa viikolle 3-4 juoksulenkkiä, 1-2 uintia, 1 pyöräily, 1 kuntopiiri.
Juoksulenkeistä yksi on heltri cup pirkkolassa 6 km maastojuoksu ja yksi pitkä 30 km lenkki. Viikonloppuna olisi mukava jos pääsisi ensimmäisen maantiepyörälenkin kokeilemaan.
Noissa harjoituksissa varmasti riittää tekemistä kun töissäkin on kiirettä, sekä vaimoa ja lastakin haluaisi välillä nähdä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti