sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Hyvä treeni viikko ja eka maantiepyörälenkki

Tälle viikolle oli tarkoituksena tehdä mahdollisimman paljon määrää ja se onnistui kohtuullisen hyvin. Nyt on kyllä kroppa aika väsynyt ja varsinkin jalat, mutta ensiviikolla tulee todella kevyt lepoviikko.

Tämä viikko sisälsi 4 jouksulenkkiä, joista yksi oli Heltri cup maastojuoksu ja yksi pitkä 29 km juoksu.

Tänään pääsin ensimmäisen kerran maantiepyöräilemään. Siuntion maastoissa tuli 74 km taivallettua ja oli oikein mukava lenkki (sportstracker kahdessa osassa, 1 ja 2). Uudella maantiepyörällä ajaminen vaati aluksi hieman totuttelua. Ihan alussa ajaminen tuntui hieman horjakalle, mutta pikkuhiljaa sain ideasta kiinni ja ajoasennon oikeammaksi. Lenkin alussa vaihteiden käyttö eri maastokohdissa oli hakemista ja tulikin pyöritettyä hieman liian pienillä vaihteilla, tämäkin parani (ainakin omasta mielestä) loppuakohti. Pyöräilystä jäi hyvä fiilis ja sain intoa paljon kevään pyöräharjoitteluun.

Juoksu ja pyörälenkkien lisäksi viikolla tuli 1 uinti ja 1 kuntopiiri.

Viikon kokonais harjoittelu saldo 10 tuntia.

Ensiviikon vietän perheen kanssa Azoreilla. Lepoviikko edessä.  No lenkkarit tulee mukaan joten muutama kevyt juoksulenkki on tarkoitus tehdä.

1 kommentti:

  1. WAU! Azoreille... Minun vanhemmat tuli juuri n. viikko sitten sieltä. Tässä heidän matkakertomustaan:"Tultiin toissa ehtoona lomareissulta Azorien saarilta, toki oltiin vain kahdella. Mennessä oli niin sankka sumu pääkentällä, ettei sinne kone löytänyt vaan sitten käytiin naapurisaarella ottamassa vauhtia. Sää on kovasti vaihtelevaa ilmeisesti aina, koska paikallisetkin sanoivat - ettei sitä sitten tiedä.

    Jos haluatte nähdä erikoista geologiaa, maastomuotoja, pikkuisia ja suuria tulivuoren jäänteitä, pyöräillä ylämäkeen ja alamäkeen, harrastaa maastoretkiä vihaisten sonnien ja koirien uhkaamana, sukeltaa valtameressä, nähdä valaita, uida nuoruudenlähteessä +40C-astetta, nähdä kaikenlaista arkkitehtuuria, nähdä huikeita maisemia, nähdä mimmoista maaseutuelämä oli Suomessakin 40-50 ja vielä 60-luvullakin, nähdä yhtä paljon lehmiä kuin ihmisiäkin, nähdä mihinkä meidän EU-rahat katoavat jne…jne… kannattaa käydä Azoreilla, lapsille se varmaan jää mieleen erilaisena paikkana ja mekin jäimme hieman miettimään tulisko tultua toisenkin kerran. "

    VastaaPoista