keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hiljaista blogirintamalla, vuoden 2013 treenit alkanut hyvin

On tullut harmillisen pitkä aika viimeisestä kirjoituksesta. Joulukuun ja vuoden vaihteen olen ollut harmillisen kiireinen. Työt painaa välillä päälle silleen, että iltaisinkin joutunut töitä tekemään. Se häiritsi ennen Joulua pahasti harjoittelua. No nyt on hieman parantunut tilanne ja iltatöitä ei tarvitse tehdä.

Viime vuoden viimeinen viikko meni harjoituksellisesti hyvin (noin 8 tuntia) ja tämän vuoden ensimmäinen viikko myös (9 tuntia). Harjoittelu on ollut lähes täysin PK alueella. Yllättävän paljon olen jaksanut istua trainerin päällä, viime viikolla jopa 3,5 tuntia kun alkuviikon sää oli aika huono :). Pyöräilyn lisäksi hiihtoa, juoksua, uintia ja kuntosalia. Kuntosalilla on tarkoitus seuraanvan kuukauden ajan harjoitella kestovoimaa. Tämä viikko on palauttava viikko ja samalla tarkoitus tehdä viikonloppuna 20 min pyörätesti ja 400 m uintitesti, jotta näkisin vähän mihin suuntaan kunnon puolesta mennään viime vuoteen verrattuna.

Jatkossa pyrin kirjoittamaan tänne kuulumisia vähän useammin. Mutta saa nähdä kuinka sitä aikaa löytyy. Iltaisin kun töiden, treenien ja lasten nukuttamisen jälkeen rauhoittuu telkun ääreen niin siinäkin aika menee mukavasti venytellen, joten iltaisinkaan ei aikaa löydy kirjoittelulle =) Jospa kirjottelen täällä töissä kahvitunnin aikaan näitä juttuja, kuten nyt teen.

Niin ja oikein menestyksekästä ja onnellista Vuotta 2013 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti