lauantai 19. toukokuuta 2012

Haasteellista ajanhallintaa

Nyt kun perheessä on kaksi aivan ihana lasta olen huomannut että aika kulkee hirvittävän nopeasti ja päivät sekä viikot vierii nopeasti. Viikoittain havahdun jossain keskiviikon tietämillä ja mietin että pitäisiköhän tälläkin viikolla jotain harjoitella :) Hyvin pienellä harjoitusmäärällä olen mennyt nyt viimeisen 8 viikkoa.

Tällä viikolla aloitin myös uudessa työpaikassa niin senkin puolesta iltaisinkaan ei ole riittänyt energiaa lähteä lenkille vanhemman lapsen nukahtamisen jälkeen (noin klo 20). No ehkä tässä pikkuhiljaa alkaa oppimaan jonkinlaista vakiorytmiä näiden lapsien kanssa niin sitten on helpompi itsekin miettiä missä vaiheessa ehtii harjoittelemaan. Niin monet muutkin on hoitanut useampia lapsia ja urheillut niin eihän se pitäisi olla mahdoton tehtävä? Tietysti yritän myös antaa vaimollekin omaa aikaa, jotta hänkin ehtisi harrastamaan.

Vähäiseen harjoittelumäärään nähden juoksu ainakin kulkee ihan kohtuullisesti. Nyt pitää vaan yrittää saada riittävästi tehokkaita pyörätreenejä ennen Joroista, jotta tavoitteeseen pääsy olisi mahdollista. En siis ole vielä luovuttanut alle viiden tunnin suoritusta vaan kaikkeni teen jotta siihen pääsen. Saa nähdä kuinka siinä onnistun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti