tiistai 21. helmikuuta 2012

Vatsatautia.

Sunnuntaina alkoi taas vatsaoireilemaan. Viimeksi olin vatsataudissa joulun pyhien jälkeen. Pitkään aikaan en muista poteneeni vatsatautia ja nyt on ollut pari kertaa lyhyen ajan sisään. Todellä ikävä tauti täytyy sanoa. Yksi yötön yö tuli vietettyä sohvan ja vesan väliä rampaten. Onneksi pahin meni kuitenkin kohtalaisen nopeasti ohi ja sen jälkeen tuli jälkioireena pahat närästykset ja päänsäryt.

Sunnuntaina ennen pahan olon alkua kävin aamupäivällä leppävaaran urheilupuistossa hiihtämässä pari tuntia melkein voisi sanoa umpihangessa. Tarkoitus oli tehdä pitkä pk hiihto mutta lunta oli todella paljon ja hiihto erittäin rankkaa. Sykkeet pysyivät tasaisellakin korkealla. No ajattelin että tulee hyvää pehmeän ladun harjoitusta jos Pirkan hiihdossa sattuu olemaan pehmäe keli. Toivottavasti ei sentään aivan samanlainen kuin viime sunnuntaina.

Viimeviikkona oli tarkoitus tehdä määrää mahdollisimman paljon. Aivan suunnitelmien mukaan ei viikko mennyt, mutta kohtalaisesti kuitenkin. Viikolle kertyi treeniä vajaa 10 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti