sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kauden huipentumana Jönssin malja ja huomenna leikkauspöydälle.

Eilen Kuusijärvellä kisailtiin seuran perinteinen leikkimielinen joukkue TRI kisa Jönssin malja.
Tällä kertaa osallistujien vähyyden vuoksi kisailtiin kolmihenkisin joukuein.
Matkan oli 300 uinti+ 10km pyöräily + 1,7km juoksu.
Ajatuksena edetä siten, että kaikki joukkuejäsenet suorittaa jokaisen lajin vuoronperään.

Tapahtuma oli oikein loistava. Oli hauskaa vetää hapoille joka lajissa ja välissä sai sitten palautella ja vaihtaa varusteet rauhassa. Lajit kulki yllättävän hyvin siihen nähden kuinka vähän olen viimeisen kuukauden aikana reenaillut. Uinnissa täräytin paukusta kärkeen ja alkuun vedin kovaa. No 300 m on kuitenkin sen verran pitkä matka niin viimeisen 100 m räpistelin täysin hapoilla =)
Pyöräily meni ihan kohtuu hyvin. Taas totutusti Kuninkaan mäen nousuissa jalat puupökkelöksi ja viimeinen kilsa yhtä tuskaa! Juoksu oli oikein mukavan rentoa ja irtonaista, sekä vauhti tuntui ainakin itsestä kohtuu hyvältä.

Kisailun jälkeen käytiin saunassa ja syömässä. Oli oikein mukava tutustua uusiin seurakavereihin ja vaihtaa jo vuoden aikana tutuksitulleiden seurakavereiden kanssa kuulumisia rennossa ilmapiirissä.

Huomenna aamusta menen sitten olkapääleikkaukseen.
Edessä on siten uudet haasteet. Fyysisesti tulee pitkä tauko harjoitteluun, mutta henkisesti leikkauksesta toipuminen ja tuleva olkapään kuntoutus vaatiin varmasti täyden keskittymisen. Omalla tekemättömyydellä tai liiallisella intoilulla ei saa vaarantaa olkapään parantumista. Olkapääleikkauksissa (myös muissa ruumiinosissa kuten polvi) suuri osuus parantumisen laadussa tehdään juuri oikealla kuntoutuksella.

Huomisen jälkeen muutan harjoitusblogini siis kuntoutusblogigsi.
Ensivuodelle en osaa asettaa mitään tavoitteita kun kaikki tuntuu tällä hetkellä hyvin epävarmalta.
Talven massahiihdon voi todennäköisesti unohtaa. Kuitenkin pieni ajatuksen kipinä on, että josko sitä sen verran kuntoutus ensikesään mennessä, että Joroisilla taas kisailisin? Niin ja 5h alitusta tietysti hakemaan jos viivalla ollaan =)

Aika näyttää kuinka käy.

1 kommentti: