lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kisko: epäonninen kenraaliharjoitus tarkoittaa toivottavasti onnea pääkisaan??

Kisko triathlon oli viimeistely harjoitus Joroiseen. Tällä viikolla oli tullut kohtuullisesti harjoiteltua, joten en mitään maksimaalista tulosta lähtenyt hakemaan.

Uinti osuudella asetuin hyviin asemiin eturiviin =) Viikolla HelTrin cup 1500 m avovesiuinnissa sain tehtyä sen verran hyvä ajan, joten kovalla luotolla lähdin uimaan. Tällä kertaa maltoin mieleni startissa, etten vetänyt itseäni aivan täysin hapolle. Alku spurtti ja sitten matkavauhtiin hakemaan reuntoa ja hyvää liukua. Ensimmäisellä poijulla huomasin olevani hyvissä asemissa, joka antoi lisää intoa uintiin. Toiselle poijulle vahvaa pitkää vetoa ja viimeisellä suoralla pientä kiriä loppuun. Aika 24.39, johon olen tosi tyytyväinen.

Ensimmäinen vaihto sujui hyvin ja pyörällä ensimmäiseen ylämäkeen sopivat hapot jalkoihin. No sen jälkeen maltillista pyöritystä ja vauhdin hakua. Nopeampia pyöräiliöitä alkoi mennä takaa tasaisena virtana ohi =) Vaikka kuinka tämä oli jo ennakolta tiedossa, niin kyllä se vaan hieman aiheuttaa ylimääräistä puristusta omaan pyöräilyyn.

Ensimmäisen kierroksen lopussa sitten takakumi alkoi tyhjenemään ja Kiskon kirkonkylän liittymässä vaihdoin sisäkumin. Tähän tuhraantui 5 min 30 sek ja tämän jälkeen lähdin liian innolla menetettyä aikaa kuromaan umpeen ja sain jalat tosi pahasti hapoille, joten loppu pyöräosuus olikin aika tuskaa. Pyöräaika 1h 25min 34 sek, ihan ok ilman renkaan puhkeamista.

Juoksuosuudelle jalkojen paha väsymys tiesi todella huonoa. Ensimmäinen 2 km oli kuin puujaloilla olisin juossut. Tämän jälkeen hieman jalat helpotti, mutta vauhti oli todella hidasta. Juoksu 30 asteen helteessä oli yhtä tuskaa, pysähdyin kaikilla juottopaikoilla kunnolla kastelemaan itseni ja juomaan vettä reilusti. Juoksin loppuun samaa junnaavaa vauhtia ja aika oli lopulta 56 min 19 sek. Aika oli heikko, joten Joroisilla ei ole varaa vetää jalkoja yhtä hajalle pyöräilyosuudella.

Kisko triathlon oli oikein mukava ja rento tapahtuma kaikin puolin. Seurakavereitakin oli mukana runsain määrin.

1 kommentti:

  1. Ootpas nopea vaihtamaan sisäkumin ja juoksukin näytti hyvältä! Tsemiä Joroisille!

    VastaaPoista