torstai 14. heinäkuuta 2011

Ennakkotunnelmat Joroisiin

Aamulla kävin kokeilemassa uintia ja kyllä se sen verran luonnistuu, että lauantaina starttiviivalla ollaan mukana.

Hieman se olkapää joissain asennoissa aristaa, mutta ei se normaalissa uinnissa mitenkään paha ole. Ainut riski on jos jonkinlaisessa kontaktissa olkapää menee taas paikoiltaan. Pitää varmana startissa täräyttää kärkeen niin ei tarvii ruuhkassa uida =)

Muutenkin viimeistely ei ole mennyt yhtään miten olisi pitänyt mennä. Äippä osti uuden asunnon ja olen sitä viime viikonlopun ja alkuviikon ollut remontoimassa. Maalausta, tapetointia ja laminaatin laittoa. Tästä ei mun huonokuntoinen selkä oikein tykännyt ja onkin nyt aika pahasti jumissa. Pari päivää aikaa saada selkä jollain tapaa juoksukuntoon, tällä hetkellä se koskee juostessa, varsinkin alamäkeen.

No kokemusta sieltä lähden hakemaan ja tutustumaan astetta isompaa triathlon tapahtumaan.

Olkapäästä vielä sen verran, että magneettikuvasta löytyi vaurioita. En noita termejä rupea tähän kirjoittamaan, mutta olkanivelessä on jonkin moinen irtokappale. Se on lääkärin mielestä hyvä nyt tähystämällä korjata, ennen kuin se ajan myötä suurenee isommaksi leikkaukseksi. Nyt sitten odotellaan vakuutusyhtiön päätöstä korvauksesta ja sen jälkeen varaamaan leikkausaikaa.

Syksyllä tämä blogi tulee muuttumaan tästä syystä kuntoilublogista kuntoutusblogiksi =)

Tsemiä kaikille Joroisiin ja moikataan kun törmätään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti