torstai 28. huhtikuuta 2016

Uintitekniikan videointi

Laitetaan tännekin videointi nähtäville niin voitte sitten kommentoida ja antaa vinkkeja =) Rohkeasti vaan vinkkejä antamaan, jotta kesällä Frakfurtissa uintiaika alkaa vitosella ;)
Edestäpäin (editointu 28.4 klo 13:11, videon kanssa säätöä).
Kommentteja?


Muutama kuva jos video ei suostu toimimaan (jostain syystä edestä päin tekemäni editointi, oman osuuden leikkaus, ei suostu näkymään kunnolla).

EDIT 5.52016: Lisäsin edestäpäin videon, joka toimii.


No kävin nämä tekniikat kyllä läpi ohjaajan kanssa, joten ainakin muutama jatkossa huomioitava asia löytyi. Kuvauksen osalta olisin voinut ehkä heiman reippaampaa vauhtia uida niin olisi nähnyt muuttuuko tekniikka ns kisavauhdissa. Nyt tuli rennosti otettua videolle. Ehkä kesällä voisi videoida uudestaan märkäpuvun kanssa miltä näyttää, jos vaan jostain löytyy sen verran kirkas vesi että videolta jotain näkee.

2 kommenttia:

  1. Ainakin Räyskälän lentokentän lähellä on yksi todella kirkas järvi (Melkutin?), jopa vähän pelottaa uida siellä kun kaikki näkyy pohjalta niin hyvin. Olis muuten aika hyviä maastopyörä/polkujuoksureittejäkin siinä ympäristössä. Leirin paikka? Räyskälässä on muuten ollut kuulema trikisakin joskus 80luvulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Räyskälä näyttäisi sillä etäisyydellä että voisi harkita jotain pitkää treenipäivää keväällä. Uintia, pyörää ja juoksua sopivalla pitkäll setillä =) Mul ei oo muuten maastopyörää mut cyclollakin varmaan pärjää...

      Poista