sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Joko kevään allergia täällä?

Onko muut saaneet allergiaoireita jo näin aikasin keväällä. Minulla viimeviikon kolmen päivän flunssan jälkeen on ollut jokapäivä vähän sellainen flunssainen olo. Nenä vuotaa ja limakalvot tuntuvat turvonneilta. Siitepölytiedotteen mukaan Leppä kukkii jo kohtuullisesti, joten ilmeisesti allergiaa tämä sitten on.

Viime viikolla kävin työpaikan lääkäriltä reseptit allergialääkkeeseen ja nenäsumutteeseen. Ilmeisesti lääkkeitä täytyy jonkin aikaa syödä ennen kuin täyden vaikutuksen niistä saa.

Harjoituksissa lihaksisto tuntuu ihan hyvältä ja hengityskin kulkee, joten en usko että tämä on flunssaa. Tai sitten vain haluan itselle uskotella että ei ole flunssasta kyse koska haluan reenata. Siinä onkin sitten vaara että sairastuu pahemmin...tälläkertaa siis toivon että allergiasta on kyse.
Saa nähdä kuinka pahat allergia oireet tänä keväänä Koivu aiheuttaa. Viime vuonna oli todella vaikeat oireet toukokuun aikana.

5 kommenttia:

 1. Mulla alkoi nenä vuotamaan puolessa välissä viikkoa. Voi olla allergiaa, mutta voi olla myös katupölyä. Flunssalle en anna sijaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä ole vara levätä :) Jouduin viime viikolla pitämään kolme lepopäivää flunssan takai, toiv jäi siihen ja nyt määrän tahkoamista.

   Poista
 2. Onhan noita oireita ollu jo pari viikkoa. Nyt on ollu puol viikkoa nokka ihan tukossa ja olo puolkuntonen. Kourallinen lääkkeitä, nenäsuihke ja nenäkannu ovat ystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ei siis ole itsellä vain luulotautia. No eiköhän se tästä, mut kauhulla odotan koivun kukintakautta.

   Poista
 3. Allergiaoireita täälläkin, vaikka lääkkeitä on käytetty jo pari viikkoa. Aina niitä allergeenejä jostain etelämpää tuulienkin mukana kulkeutuu.

  VastaaPoista