perjantai 20. huhtikuuta 2012

Harjoitteluun tuli uusi häiriötekijä =)

Vajaa pari viikkoa sitten 8.4 syntyi perheeseemme terve poika (51 cm ja 3435 g). Tästä johtuen on viimeiset viikot olen harjoitellut aika vähän. Kahden lapsen kanssa on tutustuttu uudenlaiseen tilanteeseen ja uusiin rutiineihin. Yllättävän paljon pienet vauvat työllistävät ja vievät aikaa. Sitä aikaa kyllä mielellään myös viettää lapsen kanssa ja pitää sylissä! Vanhempi lapsi (Olivia) on ottanut oikein hyvin uuden tulokkaan vastaan, mikä on aivan loistava juttu. Ennen pojan syntymää sitä mietti kuinkahan Olivia oikein mahtaa ottaa tilanteen kun ei saakaan kaikkea huomiota, mutta onneksi pelot oli turhia.


Viimeiset viikot olen ollut isyysvapaalla ja harjoittelu on ollut juoksupainotteista. Olen käynyt lähinnä lenkillä silloin kun Olivia on päiväunilla. Ensiviikolla tarkoitus mennä taas töihin niin saa nähdä kuinka silloin ehtii harjoittelemaan. Täytyy varmaankin työmatkat käyttää hyödyksi.

Keskiviikkona ehdin kuitenkin käymään Pajulahdessa kuntotesteissä, siitä kirjoittelen lisää seuraavalla kerralla kun paremmin on aikaa. Kuntotestissä kuitenkin näkyi selkeästi viime aikojen sairastelut ja vähäiset harjoittelumäärät sekä niiden vähäisienkin harjoitusten PK painotus.

6 kommenttia:

 1. Onnea pienen, uuden perheenjäsenen johdosta :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Onnea koko perheelle ja voisi sitä jaksamustakin toivotella. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikile, uusi tulokas on kotioutunut hyvin mutta pitänyt myös päivät kiireisinä.

  VastaaPoista