maanantai 15. elokuuta 2011

Kisaseurantaa

Viime lauantaina kävin katsomassa seuran rykäsy kisaa. Olin ensimmäistä kertaa sivusta katsomassa triathlon tapahtumaa. Vaikka tapahtuma oli kokoluokaltaan pieni (reilu 30 kisaajaa), oli mukava seurata tapahtumia myös sivusta. Kyllähän se välillä tuntui, että olisi pitänyt itsekin viivalle lähteä =)
Täältä löytyy muutama kuva joita napsin matkalta.

Sunnuntaina tuli hieman urheiltuakin, kun kävin seuran kavereiden kanssa uimassa seurasaaren ympäri. Matkaa kertyy noin 3,5 km riippuen kuinka paljon kiertää rantaa. Uin reitin ensimmäistä kertaa niin suunnistaminen meinasi olla hieman haastellista, kun ei tiennyt aina minkä kohteen edestä ottaa suunnaksi. Tämä oli myös pisin yhtämittainen uintiharjoitus mulle ja kohtuu mukavasti se meni. Tarkkaa aikaa ei ole tiedossa, kun ei ollut kelloa matkassa, mutta veikkaisin jotain tunnin luokka tai hieman päälle.

Ensi viikonloppuna ajattelin jatkaa kisan seurantaa katsomon puolelta sunnuntaisessa pitkänmatkan EM kisassa Tampereella. Hirmu aikaisin on lähdöt, mutta jospa sitä pystyisi heräämään riittävän ajoissa.

Paljon tsemiä kaikille Tampereen pitkänmatkan kisaan osallistuville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti