perjantai 20. toukokuuta 2011

Flunssaa vai allergiaa?

Alkuviikosta (Su-Ke) käväsimme perheen kanssa Roomassa. Alku viikko meni mukavasti lämpimässä ja siitepölyvapaassa kaupungissa. Keskiviikkona palasimme takaisin iltapäivällä ja illalla jo kurkussa tuntui pientä arkuutta ja nenää kutitti. Eilen olo alkoi päivän edetessä pahenemaan ja illalla alkoi olla jo aika tukala olo, nenä vuoti jatkuvasti ja kurkku karhea, sekä pientä särkyä jaloissa. Kuumetta sentään ei ole nostanut.
En osaa sanoa johtuuko tämä olotila voimakkaammasta allergiareaktiosta mitä normaalisti minulla keväisin on vai onko kevät flunssaa tulossa.

Jokatapauksessa, toivottavasti tämä menee nopeasti ohi, jotta viikon päästä olisin Tukhoman maratonin lähtöviivalla täysissä ruumiin ja sielun voimissa! Ei tässä mitää ole vielä hävitty, tämä ja ensi viikko oli muutenkin tarkoitus keventää. Lenkkeilyä oli tarkoitus tehdä lähinnä tuntuman ylläpitämiseksi ja viikonloppuna sitten noin 10 km maraton vauhtinen juoksu. Nyt täytyy vaan pitää pää kylmänä ja yrittää kuulostella kroppaa, levätä jos siltä tuntuu ja sunnuntaina käydä juoksemassa jos olo on parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti