torstai 28. tammikuuta 2016

Treeniä ja flunssaa

Noin puolitoista viikkoa kestin, sormet ristissä hiipien, että flunssa tavoitti minutkin. Ei kuumetta mutta nenä valuu ja limakalvot turvonnut. Kaikki muut perheessä olivat ehtineet jo olla nuhassa ja kurkkukivussa. Ehdin jo luulla että tällä kertaa välttyisin taudilta, mutta sunnuntai ja maanantain välisenä yönä se alkoi. Tämä viikko onkin sitten mennyt ihan reisille.

Onneksi sentään sain kolme edellistä viikkoa treenattua jo kohtalaisen hyvin. Tuntimäärät ei vielä ole mitkään hirveän korkeat (7, 8, 9), mutta olen saanut muutamia oikein hyviä treenejä tehtyä. Viimeisellä viikolla alkoi olla jo väsymyksen oireita, varsinkin jaloissa, kun keskiviikkona juoksin mäkeä lajivoimaa ja lauantain spinningissä oli ihan kohtuullisesti mäkivetoja. Sunnuntaina lumisessa kelissä hiihtäessä olikin jalat jo todella raskaat.

Nyt flunssan jyllätessä huomaa että kuinka vaikea sitä on levätä. Mieli tekisi lähteä treenaamaan mutta järki saa käskettyä potemaan nyt taudin kerralla pois. Toivottasti tämä menee nopeasti ohitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti