sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pitkästä aikaa täällä...

Pitkästä aikaa löysin aikaa, motivaatiota ja asiaa tännekin kirjoitella. Syksy vierähti aikamoisessa kiireessä ja iltaisin olin vain niin väsynyt että ei ollut energiaa kirjoitella. Niin ja tosiasiassa ei ainakaan urheilurintamalla syksyllä juuri mitään tapahtunutkaan mistä kirjoittaa. Harjoittelussa tuli liiankin pitkä tauko monien eri pikku syiden vuoksi, joita on turha eritellä.

Nyt vuoden vaihteen jälkeen olen päässyt jo harjoittelun makuuun ja mukava on taas ollut harjoitella. Painoakin pitää taas kerran tiputtaa reilusti kun syksyllä sitäkin tuppaasi kertymään kun en liikkunut riittävästi. Olen jostain syystä sellainen, että en pysty muuttamaan ruokailurytmiäni sellaiseksi ettei paino nousisi jos en urheile aktiivisesti. Ruoka on vain yleensä niin hyvää =) No nyt sitten kärsitään siitä seuraavat neljä kuukautta kun neljä - viisi kiloa pitää saada tippumaan.

Tämän vuoden kisoja joihin olen ilmoittautunut on kaksi, kesäkuun loppupuolella ironman Austria ja elokuun puolessa välissä Tahko triathlon. Näistä tietysti täysi matka on päätähtäin.

Ensi viikon pe - la olisi sitten Vierumäellä 24 h hiihto edessä. Sinne tuli ilmoittauduttua entisen työkaverin houkuttelemana. Tai no ei minua oikeastaan paljoa tarvinnut houkutella. Pari väli vuotta oli kullannut muistot siten, että on oikeastaan mukava lähteä taas haastamaan itseä tuollaisessa pitkässä ja rauhallisessa matkassa. Saa nähdä kuinka käy ja kestääkö vatsa tällä kertaa?

Tänä vuonna en varmaankaan kirjoittele tänne kovinkaan tiiviisti. Kirjoittelen tänne todennäköisesti vain kisoista tai isommista harjoitustapahtumista (testit, muut harjoitustapahtumat).

Mukavia treenihetkiä kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti