sunnuntai 5. elokuuta 2012

Juoksua ja tempoilua.

Nyt on juoksua saatu jo hieman lisättyä harjoitteluun. Pitkät lenkit vielä kuitenkin puuttuu ja ensimmäinen on tulevana viikkona tarkoitus tehdä. Täytyy saada kroppa totutettua taas pitkään juoksurasitukseen.

Viikko sitten viikonloppuna juoksin "huvin vuoksi" cooperin Leppävaaran rullahiihtoradalla. Samalla radalla millä keväällä juoksin tasan kolme kilometriä. Tällä kertaa vauhti oli hieman parempaa ja garminin mukaan matkaa kertyi 3060 m, keskivauhti siis noin 3min55sek/km. Jonkin verran juoksuvauhti on kesän aikana siis parantunut. Nyt täytyy vaan sitten parantaa kestävyyttä.

Viime tiistaina oli Heltri Cup 20 km tempo. Siellä pääsin sitten kokeilemaan uutta pyörää tosi toimissa. No hyvinhän se Felt rullasi. 20 km aikaan 31min 13 sek.Tulokset täällä. Olen kyllä aikaa erittäin tyytyväinen. Aika tiukille pystyin myös vetämään itseni. Ensimmäisen kierroksen yritin hieman hillitä menoa ja varsinkin Kuninkaanmäen nousujen kohdalla, kuitenkin aika kivasti alkoi jo hapottaa jalkoja. Toisella kierroksella sitten menin minkä jaloista pääsin. Parin kilometrin myötätuuliosuuden jälkeen vastatuuliosuus mäkineen ja jalat oli kokoajan hapoilla, alkoi tuntua jo siltä että ennen pyöräilyä syömäni leivät ja juomat tulevat ulos, sitten Kuninkaanmäen nosu olikin todella tuskaa. Tuska oli kuitenkin sen arvoista kun maalissa katsoin kelloa ja yllätyin positiivisesti. Tässä garminin jälki (Lähdössä unohdin laittaa heti kellon päälle, sen vuoksi aika ja matka hieman eri kuin viralliset tulokset).

Tämä viikonloppu meni sitten mökkeilemässä ja lauantaina serkun häissä. Treenit jäi sen vuoksi vähäisemmäksi. Ensi viikolla on suunnitelmissa ainakin tiistaina Heltri Cup Rykäsy ja lauantaina Vanajavesiuinti 5 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti