maanantai 25. kesäkuuta 2012

Epävarmuutta!

Edellisen postauksen jälkeen tuli viikon mittain täysi tauko harjoitteluun (sen enempää syitä erittelemättä). Viime viikolla sitten oli tarkoitus pyöräillä ja juosta mahdollisimman paljon. Levon jälkeen ensimmäinen noin tunnin juoksulenkki tuntui vielä hyvältä mutta jo seuraavalla pyörälenkillä jalat tuntuivat todella väsyneiltä. Hämmentävää oli huomata että reidet huutaa armoa jo pienissäkin ylämäissä.

Lauantaina kävin lyhyen juoksulenkin jonka yhteydessä otin neljä kovaa vetoa (noin 3 minuutin kestoisia). Nämä kulki ihan kohtuullisesti ja mieli taas hieman rauhoittui. Sunnuntaina olikin tarkoitus tehdä pitempi pyörälenkki, mutta ensimmäisen 45 min ajan jalkojen väsymystilaa kuunnellessa päätin jättää lenkin vajaan kahden tunnin  mittaiseksi. Ei ollut mielestäni järkevää rasittaa liikaa jo tukossa olevia jalkoja. Jalkojen lihakset ei siis palaudu kunnolla harjoituksista. Tähän voi olla montakin syytä mutta lihaskunto ei ole todennäköisesti nyt parhaassa mahdollisessa tilanteessa.

Nyt on Joroisen kisaan aikaa 2 viikkoa ja 5 päivää, joten alkaa pikkusen olla epävarma olotila puolimatkan kunnialla suorittamisen suhteen. Tällä viikolla olisi tarkoitus tehdä viimeiset määrät ja tehot (jos vaan jalat antaa myöten). Viikonloppuna on tarkoitus kruunata harjoitusviikko omatoimiseen harjoitus triathloniin noin perusmatkan mittaisena, se tulee kertomaan paljon mitä Joroisen kisalta voi odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti