maanantai 13. kesäkuuta 2011

Maantie kutsuu

Viime viikko meni tehopainotteisesti.
Tiistaina seurakisa, perjantaina pyöräilyä Solvallan seudulla ja sunnuntaina lajinomainen harjoitus (30min uinti, 1h pyörä ja 25min juoksu).

Näiden kahden lajinomaisen harjoituksen perusteella voin päätellä, että pyöräilyä on nyt tehtävä mahdollisimman paljon seuraavan parin viikon sisään. Molemmissa harjoituksissa jalkojen lihakset oli aika pahasti jumissa pyöräilyn jälkeen, eikä juoksusta tule rentoa missään vaiheessa. Sunnuntain harjoituksessa jalat oli vähän paremmat kuin tiistaina, mutta takareidet oli ihan juntturassa, minkä huomasi erityisesti ylämäkiosuuksilla.

Nyt Joroisille on aikaa vajaa viisi viikkoa, joten mitään ihmeitä tässä ei pysty tekemään, mutta uskoisin pyöräkilometrien lisäyksellä voin saada jalat totutettua polkemiseen (pyörittämiseen?). Seuraavan parin viikon aikaa pyrin tekemään siis mahdollisimman paljon harjoituksia pyörällä, juoksua ja uintia kuitenkaan kokonaan unohtamatta. Juoksulenkeillä ajattelin tehdä hieman intensiivisempiä harjoituksia ja saada juoksuun hieman vauhtia jos sitä on mahdollista nostaa siitä maratonvauhdista =)

Näiden parin pyöräpainotteisen viikon jälkeen tuleekin Kisko triathlon viikko, jolloin on myös alkuviikosta seuran 1500m avouinti. Kiskosta saa hyvän lajiharjoitusen ennen Joroista. Siitä on sitten pari viikkoa aikaa keventää ja "herkistellä" kuntoa.

Näillä eväillä siis mennään, saas nähdä kuin käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti