sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ensi vuonna täydelle matkalle.

Nyt tuli laitettua ilmoittautuminen sisään Challenge Coopenhagenin. Paljon hyvää olen kuullut tapahtumasta ja lähden matkaan perheen kanssa niin on vaimolle ja lapsille jotain muutakin tekemistä tapahtuman aikana kuin meikäläisen triathlon touhut.

Tästä alkaa tämän minun blogin viimeinen jakso. Kirjoittelen vielä vuoden verran kokemuksia täydelle matkalle harjoittelusta ja haasteista. Uskon että haasteita tulee olemaan varsinkin ajankäytön suhteen. Töissä täytyy käydä ja lapsiakin on mukava nähdä (joo ja vaimoa myös :) ) sekä harjoitellakin pitää, näiden kaikkien osa-alueiden tasapainossa pitäminen on varmasti ensimmäinen haaste.

Muuten viime ajat on mennyt vähän mollivoittoisesti. Viikko sitten flunssassa, viikolla työreissulla Turussa ja nyt taas kunnon kuumeessa. Harjoittelu on sitten jäänyt tältä viikolla kokonaan. Vantaan maratoniin on aikaa vielä 6 viikkoa joten toivon että nyt olisi sairastelut ohi ja pääsisi tekemään vielä muutaman viikon laadukkaan juoksuharjoittelun.

Ensivuotta varten harjoitussuunnitelmaa olen miettinyt vasta alustavasti (muutamaan heikkoon osa-alueeseen panostettava). Viimeistään Vantaan maratonin jälkeen rupean tarkemmin miettimään tulevaa ja laittamaan asioita paperille. Kait sitä pitää myös jonkin lainen offseason pitää, mutta aikaisempien vuosien useamman kuukauden taukoon ei ole nyt varaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti