lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosi 2011 paketissa

Kiitoksia kaikille oikein mukavasta vuodesta 2011. Vuoden aikaan sain paljon uusia kokemuksia ja hyviä kavereita triathlonin parista. Näin vuoden vaihtuessa on hyvä tehdä lyhyt yhteenveto kuluneesta vuodesta.Vuoden alusta liityin Helsinki triathlonin jäseneksi ja aloitin monipuolisen hajoittelun. Oli oikein mukava pitkästä aikaa taas harjoitella uintiakin.

Talven aikaan osallistuin pariin hiihtotapahtumaan, 24h hiihto Vierumäellä ja Pirkan hiihto. Molemmissa hiihdoissa sain erittäin epämielyttäviä vatsaongelmia ja sitä myöten tärkeää oppia energiajuomien ja geelien käytöstä.

Toukokuun lopussa vuoden päätavoite Tukholman maraton meni reilusti alle tavoitteen ja sain siitä erittäin mielyttävän kokemuksen, jos maraton voi sitä koskaan olla =)

Kesällä osallistuin kahteen triathlon kisaan, Kiskoon ja Joroisten puolimatkalle. Triathlon kisat menivät mielestäni ajallisesti hyvin ja sain niistä tärkeää oppia omista heikkouksista tulevan kauden harjoittelua silmälläpitäen.

Syyskyyn alussa olin leikkauspöydällä olkapää operaatiossa. Tämän jälkeen loppu vuosi onkin mennyt kuntoutuessa ja viimeiset viikon yrittäessä päästä taas harjoittelun makuun.

Kaikenkaikkiaan erittäin vaihteleva ja mielenkiintoinen vuosi. Pidän oikein paljon triahtloniin liittyvästä harjoittelusta ja sain oikein mukavia kokemuksia vuoden ajalta.

Toivotan kaikille menestyksekästä vuotta 2012!

1 kommentti:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    VastaaPoista