maanantai 20. kesäkuuta 2011

Pyöräilyä ja väsymystä

Viimeviikolla sain tehtyä vain kaksi pyörälenkkiä, mutta molemmat lenkit olevat ajallisesti kohtuu pitkät. Tiistaina noin 2 tuntia kevyesti pyöritellen hieman vajaa 50 km ja lauantaina sitten 3h 23min noin 93 km hieman reippaampaa vauhtia (ehkä liian kovaa minun pyöräkunnolle). Lauantain pyöräily oli ensimmäinen lenkki, jonka pituus oli vähintään puolimatkan pyöräilyn verran. Parin tunnin kohdilla tuntui jo jalat aika väsyneiltä ja lenkin jälkeen mietinkin, että hitsi, tästähän pitäis vielä puolimaraton juosta... kuinkahan käy. No rasitusta oli parilta viikolta jo kohtuullisesti alla, joten pakko uskoa ja toivoa, että keventäminen auttaa myös pyöräilyyn.

Viimeviikolla olen ollut yllättävän väsynyt. Sellainen yleinen väsymys päällä iltapäivisin ja iltaisin. Ei niinkään harjoitellessa huomaa, mutta illalla varsinkin väsymys iskee voimalla. Todennäköisesti tähän vaikuttaa nyt työkiireet ja niiden aiheuttama lievä stressaantuminen. Aloitan juhannukselta loman, joten töissä ollut karmea kiire saada hommat tehtyä ennen lomaa. Toivottavasti väsymys väistyy sitten juhannuksen jälkeen, kun pääsee kunnolla lepäämään ja siinä sivussa harjoittelemaan.

Tämä viikko menee edelleen saman teeman mukaan, pyöräpainotteisesti. Pyrin tekemään yhden pitemmän lenkin ja yhden lyhyemmän, joka sisältää reippaampia osioita. Viikonloppuna myös ajattelin tehdä yhdistelmäharjoituksen, joko duathlon tai triathlon.

Niin ja mukavaa juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti