maanantai 21. helmikuuta 2011

Viikko 7 vierähti

Viime viikko vierähti taas vauhdilla. Kun on paljon tekemistä niin ei huomaakaan viikkojen kulumista. Tällä viikolla tuli kohtuullisesti reeniä meikäläisen mittapuulla. Harjoituksissa on hyvä fiilis, mutta sykkeet on kyllä ihmeellisen alhaalla (yli 150 sykkeelle joutuu tekekemään kunnolla töitä). Olen yrittänyt miettiä mistä se johtuu ja muutamia vaihtoehtoja käynyt mielessä: harjoittelun voimakkaasta pk painotuksesta, kropan tottumattomuudesta näihin määriin, ylirasitustilasta, jalkojen jumitilasta, unenpuutteesta tai jostain muusta. Ylirasitusta se ei kyllä voi olla, leposyke eilen aamupäivällä oli 40, kyllä ton pitäisi korkeampi olla jos kroppa on ylirasitustilassa. Todennäköisimpinä vaihtoehtoina olen ajatellut, että jalkojen lihasten jäykkyyden ja tehoharjoittelun puutteen yhteisvaikutus laskee sykettä.

Viimeviikko sisälsi: 3 lyhyttä juoksua, 2 hiihtoa, 1 kuntopiiri, 1 uinti ja 1 spinning. Yhteismäärä 8 tuntia.

Tällä viikolla tarkoituksena saada määrää hieman enemmän ja ensiviikolla voi sitten hieman palautella. Kaksi tai kolme pitempää harjoitusta ajatuksena tehdä (josta toivottavasti yksi on pitkä spinning).
Tämän viikon agendassa myös 20 km juoksutesti. Tukholman maratonin harjoittelua varten olen ottanut soveltaen käyttöön juoksija lehden nettisivuilla olevan Holmenin harjoitusohjelman. Tällä viikolla juostava 20 km testijuoksu pitäisi pystyä suorittamaan tavoiteltua maratonvauhtia. Mielenkiinnolla myös odotan, että miten syke käyttäytyy testijuoksussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti